Dealerschap

Autocolor Fryslan B.V. is sinds 2000 dealer van lakken van PPG industries, zoals PPG,Nexa Autocolor en Max Meyer en Selemix. In 2009 is dit dealerschap overgezet in: `PLATINUM DEALERSCHAP

 

Hierdoor zijn wij exclusief dealer voor het Noorden van het land voor de vier merken van PPG Industries, volledige ondersteuning van de commerciële en technische diensten van PPG Industries hoort ook bij deze samenwerkingsovereenkomst.

     

 

 

Ook onderscheidend in Non Paint.


Onze Non Paint producten bieden u zèèr veel mogelijkheden. Van maskeerpapier tot afdekfolie, van schuurpapier tot de bijbehorende machines, eigenlijk alle Non paint producten voor de auto- en industrielakkenbranche kunnen door Autocolor Fryslan BV geleverd worden. En... vrijwel altijd uit voorraad!

 

 

UniQum


Om zich nog beter te kunnen onderscheiden is Autocolor Fryslan BV samen met een zestal collega-lakgrossiers een samenwerkingsverband aangegaan onder het private label UniQum. De Non Paint producten van UniQum zijn van hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid, verwerking, innovatie en natuurlijk een zeer scherpe prijs.

Contact